Domov

Po dalmatinsko v penzionu.

Vsako leto pred zares odidete na dopuste za vas pripravimo dneve dalmatinske kuhinje. Tudi tokrat je bilo tako. Z nami je bila pevka Mili in Klapa Legolas. Ve?er je bil nepozaben, spomine pa smo ujeli v tem prispevku.

Zgodbe 3 Chef’s iz Gastuža.

Ponosni smo na projekt, ki smo ga izpeljali v Gostilni Gastuž s pomo?jo Vile Podvin. 3 meseci, 3 kuharji, 3 razli?ne zgodbe. Spomini ostanejo zavedno. Za nas so jih ujeli na spletnem portalu 24ur.com, mi pa smo jih za vas shranili na tej povezavi. Uroš Štefelin & Alfi Nipi?. Bine Vol?i? & Maja Založnik.

Zgodba o pizzi.

Ko pizza ni le pizza, ampak ima življenje in dušo. Za nas je pizza mo?na osebnosti, ki jo gradimo vsak dan posebej in znova. Dodajamo in razvijamo jo z dušo in srcem za vas. Kako jo pripravimo pa smo za vas ujeli v kratkem prispevku.

Bens wedding – novi poro?ni profil Penziona Kra?un in Gostilne Gastuž

Dragi moji mladoporo?enci. Naše delo vam predstavljamo na novem poro?nem profilu Penziona Kra?un in Gostilne Gastuž. Obiš?ite nas na našem fb profilu. Povezava je tukaj.

Gostilna Gastuž na RTV SLO v oddaji Dobro jutro

Potovali smo po prelepi dolini Svetega Janeza. Prispevek o našem delu lahko najdete na tej povezavi. Prispevek lahko najdete na 28. minuti povezave. Prispevek o Gostilni Gastuž.

Hrana & vino

Hrana, trenutek, ki o?ara in ve?nost, ki ostane. Imate tudi vi iste ob?utke, ko zaužijete hrano, ki je po vaši presoji “nebeška” in se je še danes spominjate, kot da ste tam, v tistem lokalu, ob tistem krožniku in to?no istem kozarcu vina, ki vas je tako o?aral, da imate še danes steklenico v doma?em

Radost žlahtne ?rnine in opojnega vonja kave

Prva misel, ki pride ?ez moje možgan?ke, ko pomislim na besedo kava, je vonj. Vonj, ko odprem sveži paket kave, tisti, ki se razleze po celem prostoru in kar potuje in ostane. Kot, da bi se ta vonj vsedel na naša dihala in pošiljal nežne valove, ki nas osre?ujejo, zbujajo in razvajajo od jutra do

Rosé & Valentin

Le kaj je ljubezen? Je ?ustvo, trenutek, želja, strast, ogenj, led, doživetje, iskrica, spomin in še ve?. V naših srcih je ljubezen marsikaj.Vsak jo ?uti po svoje in vsak goji svojo ljubezen. Mnogo je ljubezni, a ena je ljubezen, kjer se združita ljubezen do vina in sr?na ljubezen, tista naša. Vajina skupna. In ko praznuje

Duša glamurja in prestiža v steklenici šampanjca

Ste že kdaj naro?ili v gostinskem lokalu šampanjec pa vas je natakar vprašal: “Želite šampanjec ali penino?” Na prvo roko, bi nepoznavalec oz. nekdo, ki se ne ukvarja s šampanjci in peninami povedal, da je to isto. Vendar temu ni tako. Razlike so in to velike, najve?je so v izvoru. Pa odpotujmo, kar nekaj ?asa

Gurman sem in pika

Dobrodošli v svetu hrane in vina. Svet, ki ga vsak od nas odkriva zase, po svojih željah in svojemu okusu. Svet, ki je razli?en vsakemu izmed nas, kjer niti dva okusa nisa ista in svet kjer so vaša domišljija in vaše brbon?ice meja zaznavanj. Vsak izmed nas je v sebi gurman, eni manjši drugi ve?ji.

Dogodki