Meni Zapri

Ob železnici

restavracija & picerija

Dobrodošli v naši kuhinji. Dobrodošli v naši družbi v restavraciji in piceriji Ob železnici. Pri nas pripravljamo najrazličnejšo hrano za različne okuse. Od okusnih À la carte jedi, slastnih domačih burgerjev, pravih primorskih rižot in domačih testenin. Slastne pice iz krušne peči, narejene in pripravljene v domači kuhinji iz slovenske moke. Hrana je vsak dan pripravljena sveža in iz izbranih sestavin brez umetnih dodatkov. Dobavitelje izbiramo lokalno in čim bližje izvoru. Pri nas skrbimo za vaš dober, okusen in izbran obrok. Za najboljši zaključek obroka in dneva pa priporočamo popolne in unikatne sladice Luka’s patisserie.

Kuhinja dela do 20:30 ure. Zadnje naročilo za hrano za domov je ob 20:15 uri. 

Zadnja rezervacija mize za postrežbo v lokalu je ob 19. uri.

Delovni čas

tor – sob: 12.00- 21.00
ned: 12.00 – 17.00
Ponedeljek ZAPRTO.

Kuhinja dela do 20:30, zadnja naročila iz kuhinje do 20:15 ure.

Informacije

Za informacije smo vam na voljo na:
+386 31 618 000
ali
rezervacije@kracun.si.

Rezervacija miza za do 4 osebe ni potrebna. Nad 8 oseb je potrebno dogovoriti meni. Ob nedeljah so rezervacije OBVEZNE  vsaj en dan vnaprej. Zadnja rezervacija ob 19. uri, nedelja ob 16. uri.

Dostop

Dostop do restavracije je možen z invalidskim vozičkom.

lokacija

KAKO DO NAS?

Naš penzion je le 5 km od izvoza z avtoceste Slovenske Konjice. Ko zapustite avtocesto, zavijete levo za Poljčane. Peljete skozi vasi Draža vas in Žiče. V Žičah v križišču zavijete levo. Smo v Ločah za bencinskim servisom Petrol.

dnevi_lignjev_ob_zeleznici