Restavracija & picerija Ob železnici

Restavracija & picerija

Ob železnici

Dobrodošli v naši kuhinji. Dobrodošli v naši družbi v restavraciji in piceriji Ob železnici. Pri nas pripravljamo najrazličnejšo hrano za različne okuse. Od okusnih À la carte jedi, slastnih domačih burgerjev, pravih primorskih rižot in domačih testenin. Slastne pice iz krušne peči, narejene in pripravljene v domači kuhinji iz slovenske moke. Hrana je vsak dan pripravljena sveža in iz izbranih sestavin brez umetnih dodatkov. Dobavitelje izbiramo lokalno in čim bližje izvoru. Pri nas skrbimo za vaš dober, okusen in izbran obrok. Za najboljši zaključek obroka in dneva pa priporočamo popolne in unikatne sladice Luka’s patisserie.

Organiziramo slavnostna kosila ali večerje, poslovna srečanja, zaključene družbe, poročne zabave.

Meniji:

Delovni čas kuhinje

Torek – nedelja od 12. do 20.30 ure
Ob ponedeljkih je lokal zaprt.

Zasebna kosila

Restavracija je odprta samo na predhodno rezervacijo.

Dostop z vozičkom

Dostop do restavracije je možen z invalidskim vozičkom.

Darilni boni

Z darilnim bonom lahko presenetite svoje najdražje. Bon lahko izkoristite tudi v restavraciji. Po vaši želji pripravimo tudi bon za izbrani meni ali storitev. Bon lahko naročite na naš naslov, po telefonu ali elektronski pošti. Bon vam lahko po povzetju tudi pošljemo. Plačilo poštnine je strošek naročnika.

Rezervacije

Za rezervacijo smo vam na voljo na telefonski številki 03 759 06 07 ali na rezervacije@kracun.si.

Kapacitete restavracije

Restavracija sprejme 80 oseb. Za enim omizjem je lahko največ 40 oseb. Mize so za dve, štiri ali šest oseb. Če želite v istem prostoru tudi plesišče, je število oseb omejeno na največ 70 oseb.

Kako do nas

Naš penzion je le 5 km od izvoza z avtoceste Slovenske Konjice. Ko zapustite avtocesto, zavijete levo za Poljčane. Peljete skozi vasi Draža vas in Žiče. V Žičah v križišču zavijete levo. Smo v Ločah za bencinskim servisom Petrol.

Prikaži pot

Galerija