Meni Zapri

Ob železnici

restavracija & picerija

Dobrodošli v naši kuhinji. Dobrodošli v naši družbi v restavraciji in piceriji Ob železnici. Pri nas pripravljamo najrazličnejšo hrano za različne okuse. Od okusnih À la carte jedi, slastnih domačih burgerjev, pravih primorskih rižot in domačih testenin. Slastne pice iz krušne peči, narejene in pripravljene v domači kuhinji iz slovenske moke. Hrana je vsak dan pripravljena sveža in iz izbranih sestavin brez umetnih dodatkov. Dobavitelje izbiramo lokalno in čim bližje izvoru. Pri nas skrbimo za vaš dober, okusen in izbran obrok. Za najboljši zaključek obroka in dneva pa priporočamo popolne in unikatne sladice Luka’s patisserie.

Delovni čas

tor – sob: 12.00- 21.00
ned: 12.00 – 18.00
Ponedeljek ZAPRTO.

Informacije

Za informacije smo vam na voljo na:
03 759 06 07 ali rezervacije@kracun.si.

Rezervacija miza za do 6 oseb ni potrebna. Nad 6 oseb pa je potrebno najaviti en dan prej. Ob nedeljah so rezervacije OBVEZNE  vsaj en dan vnaprej.

Dostop

Dostop do restavracije je možen z invalidskim vozičkom.

lokacija

KAKO DO NAS?

Naš penzion je le 5 km od izvoza z avtoceste Slovenske Konjice. Ko zapustite avtocesto, zavijete levo za Poljčane. Peljete skozi vasi Draža vas in Žiče. V Žičah v križišču zavijete levo. Smo v Ločah za bencinskim servisom Petrol.