Seminar pri nas in v Žički kartuziji

Penzion Kračun

Velika seminarska soba  (od 75 do 90 oseb)

Elegantna, sodobna in prostorna seminarska soba v sklopu Penziona Kračun je središče zbiranja udeležencev iz vse Slovenije, saj smo od Maribora in Celja oddaljeni le pol ure, do Ljubljane pa je ena ura. Opremljena z vso sodobno tehnologijo; projektor, ozvočenje, internet z WI-FI brezžičnim omrežjem, table piši-briši in papir ter možnostjo kopiranja in tiskanja.

Cena najema: 50,00 EUR (do pet ur).
Najem seminarske sobe zajema – stoli s poklopnimi mizicami, projektor in table. V ceni NISO všteta pisala, papirji za tablo, posamezne mize za potrebe seminarja.

Soba za sestanke (do 30 oseb)

Soba za sestanke je namenjena manjšim poslovnim sestankom, kot so sestanek uprave in poslovnih partnerjev.

Cena najema: 20,00 eur
Nočitev mogoča po dogovoru – na voljo 12 sob oz. 24 ležišč. Za rezervacije in informacije pokličite 051 330 511, pišite na elektronsko pošto ali pa izpolnite obrazec na tej strani.

 

Žička kartuzija & Gostilna Gastuž

Prečudovit ambient Žičke kartuzije, v objemu tišine in najbolj stimulativnem okolju za vaše zaposlene, sodelavce ali poslovne partnerje. Pripravite svoj seminar, team building prav v okolju Žičke kartuzije.

Cena najema prostora je 50,00 eur za 6 ur.
Ob najemu je potrebno poravnati tudi vstopnice za Žičko karrtuzijo v vrednosti 3,00 eur/osebo.  Ob rezervaciji pa prejmete gratis projektor, tabla piši – briši, papir, pisala in potrebni material za izvedbo vašega dne v Žički kartuziji. Ob seminarju vam pripravimo vse potrebne gostinske stortive v gostilni Gastuž – odmori s kavico in rogljički, kosilo, pijača. Za informacije in vprašanja smo na voljo na e pošti.

 

Galerija

background-seminar-1600px
seminarska-soba-1
seminarska-soba-3
seminarska-soba-2
seminarska-soba-5
seminarska-soba-6
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...